„Generația N-am” reacționează la insultele lui Sorin Ovidiu Vântu

SOV | newsromania.info

 

În semn de protest față de mesajul video lansat de curând de Sorin Ovidiu Vântu, prin care încerca să își promoveze propriul blog, un grup de tineri au creat o pagină Facebook (disponibila AICI) intitulată „Pe aripile vântului“, ca răspuns la insultele aduse de acesta la adresa… tuturor.

 

“Sunteţi nişte proşti, fraieri în toată puterea cuvântului. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceţi voi, luăm noi. Indiferent cine vine la putere, avem relaţii şi colo, şi colo, oricum facem bani. Voi ce faceţi? Generaţia n-am! Nu aveţi absolut nimic. Nu aveţi casă, nu aveţi maşină. Bă ,nici curve nu aveţi!”, declara SOV în mesajul video postat pe propria pagină.
Mai multe despre acest subiect aici: [VIDEO] SOV: „Sunteți niște proști. Fraieri în toată puterea cuvântului.” 

Ce se întâmplă pe pagina asta?

Internauții sunt încurajați să posteze un selfie, plus orașul din care trimit, prin care să-și exprime opinia lor cu privire la urările lui Vântu, mesaj însoțit de hashtag-ul #PentruVantu.

Totodată, tinerii sunt încurajați, să facă o donație către Crucea Roșie sau sau către Fundaţia Principesa Margareta a României, care derulează proiecte sociale, tocmai pentru a-i demonstra lui Vântu că nu sunt atât de săraci precum crede el.

 

 Mesaj pentru cititori:
Așteptăm cu mare interes mesajele și comentariile Dumneavoastră pentru a afla ceea ce vă place sau nu și pentru a afla ce tip de conținut vă doriți pe viitor. Avem nevoie de opiniile, de like-urile și de share-urile voastre pentru a putea evolua și deveni partenerul Dumneavoastră media. 
Vă mulțumim!