PSD, un partid unit dar efervescent!

Legat de tandemul Cosmin Popescu-Mihai Weber și Florin Cârciumaru-Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj spune că nu există tabere:

” Atâta timp cât sunt președintele executiv al PSD Gorj, doresc ca statutul să fie respectat de orice membru, indiferent cum se cheamă, cine este și ce valoare are fiecare, am spus foarte clar ,cum se procedează în cazul în care o persoana vrea să intre în partid, este un act unilateral, este o dorintă a fiecărei persoane. Cred că acest subiect s-a amplificat foarte mult! PSD este o organizație cu mult potențial, dinamică, cu multă energie chiar și în rândul tinerilor, o organizație vie!

Nu se pune problema de tabere! Atunci când d-l Senator Florin Cârciumaru a spus că nu va mai candida la viitoarele alegeri, eu am spus foarte clar, că am făcut o echipă cu Cosmin Popescu și vreau să mergem împreună în echipa asta.”

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, spune că are o prietenie mai veche de 10 ani cu d-l Aurel Popescu și crede că „ ar fi fost un foarte bun primar.”

Legat de zvonul că actualul primar al municipiului Targu Jiu, ar fi purtat discuții cu președintele executiv al PSD Gorj pentru aducerea sa în această formațiune, d-l Mihai Weber spune că sunt „vorbe”.

Câștigarea Primăriei Târgu Jiu este prioritară pentru PSD iar pentru alegerea candidatului, deputatul Mihai Weber spune că:

„ se va face un sondaj în interiorul partidului pentru a stabilii care este persoana care se poziționează cel mai bine și sigur nu exclud și alte discuții cu alte persoane de la alte formațiuni.”

Citeste articolul pe bizmagazin.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,