“Pufosii din diaspora”

“Pufosii din diaspora”

 

Cu toate ca nu am dorit sa scriu despre reactia celor din PSD, care imediat dupa infrangere au inceput sa improste cu rahat in toata lumea, postarile publice pe zidul “Partidului FB” la adresa intregii Diaspore nu ma pot lasa fara reactie. Nu am dorit sa comentez in niciun fel actiunile nici unei parti deoarece nu am vrut sa intru in linia celor care isi doresc divizarea noastra, a tuturor, fiindca, vedeti voi, “divide et impera” este o tactica de pe vremea lui  Filip al II-lea(382-336 I.C.) inca usuala in politica si sociologie.

Nu am rectionat imediat din trei motive: unu, fiindca prefer sa relatez si nu sa imi expun judecatile de valoare; doi, fiindca mi-am zis ca fiecare votant, fiecare roman a votat cu speranta in mai bine si nu conteaza daca a pus stampila pe Ponta sau Iohanis, si trei deoarece consider ca e normal ca in urma unei infrangeri sa fi… “trist”, insa nu marlan.

 

Olguta Vasilescu

 

Astfel dupa iesirile arogante ale copilului de tata a lui Vadim, respectiv a Olgutei de la Craiova care spunea:

 

Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de munca promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!

Sau a baronului Marian Oprisan, presedintele Consiliului Consiliului Judeţean Vrancea:

Îl felicit pe preşedintele ales al României, Klaus Werner Iohannis şi îi doresc succes. Am însă speranţa că, o dată cu investirea sa în funcţie, va veni cu investitorii străini pe care i-a promis. Noi suntem aici. Nu plecăm nicăieri! Îi aşteptăm şi le oferim teren gratis… îi scutim inclusiv de taxele şi impozitele locale! Aşteptăm cu interes să îi aducă acasă şi pe toţi vrâncenii noştri dragi care sunt plecaţi la muncă în străinătate…

 

Trecem acum la insulte si marlani de top.

564596_377369798998950_145261844_n (1)

 

 

Incepem cu fostul viceprimar al orasului Focsani, Bogdan Matisan care nu reuseste sa treaca peste pierderea suferita in alegeri si trece direct la jignirii ordinare:

 

Asta e România ( o ţara de cocalari si manelişti) , o ţara unde e important ce mâncam mâine ( de 20 euro) nu ce mâncam poimâine ! De mâine e liber pentru Germania sa ia si ea vreo 10000 de ha de pădure, ca nu mai are materie prima moca, e liber la autonomia maghiara ( poate si săsească la Sibiu ) . Acum sa va vad romani cand veţi vrea sa mergeţi la bai la Băile Harghitei si o sa va trebuiască paşaport . Ruşine sa ne fie când fluturam steagul Germaniei in Piata Universităţii (simbol al libertăţii si INDEPENDENTEI ROMANIEI). Nu vreau sa fiu catalogat drept naţionalist extremist dar asta nu se face de către un popor DEMN !!!!!!! Am ratat şansa ca Romania sa fie respectata in EUROPA si in lume!!!! iarăşi ne-am vândut pe 2 arginţi !!! Concluzia acestor alegeri: iar ne-au cumpărat străinii !!!

556908_526365554042512_1546363620_n (1)

 

 

Si incheiem pentru moment cu postarile consilierului lui Victor Ponta, Mirel Palada cel care intr-un delir total ii eticheteaza pe cei care au votat contra sistemului ca niste “fraieri”, “pufosi din diaspora”…

Mai bine redam intregul continut al elucubratiilor sale:

Nici n-a cintat cocosul bine de trei ori si incep distinsii sa-si dea arama pe fatza.

 

Evident ca trebuie dreptate, dar nu pentru catzei.

 

Evident ca au dat cu un PSD-ist de pamint, sa-i ridice imunitatea, pentru ca, nu-i asa, e comunist si corupt si nemernic.

La fel de evident ca l-au luat in brate pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au facut scut in fatza sa. Pentru ca, nu-i asa?, e bun si drept si probabil frate de singe cu Macovei si cu Blaga.

 

Tot azi, tot inainte sa cinte cocosul de trei ori, evident ca a venit Iohannis sa spuna ca stai sa vezi ca de fapt noi totusi vrem toata puterea.

Evident ca nu e bine ca toata puterea sa fie la PSD, pentru ca, nu-i asa?, va fi dictatura si apocalipsa si vor suferii pufosii din diaspora de suferinta.

 

Dar evident ca e foarte bine sa fie toata puterea la PNL, care de fapt e doar un PDL vopsit, sa nu se prinda fraierii.

 

Pentru ca, nu-i asa?, va fi bine si soarele va lumina pe cer si pasarile vor cinta in germana si Angela Merkel va trimite un tir cu flori si un alt tir cu catushe, sa se serbeze victoria eliberarii Romaniei de sub jugul asupritor.

 

In 2010 – 2012, toata puterea a fost la Basescu si la Boc. Atunci n-a mai fost dictatura.

 

Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adica pufosi.

 

Si nici macar n-au trecut trei zile…

 

De spus ar mai fi multe, insa prefer sa ma opresc aici si va las pe voi sa analizati si comentatii afirmatiile acestor personaje pe care imi vine greu sa le cataloghez. Totusi, tin sa le amintesc celor de mai sus ca “pufosii” au plecat din tara alungati de marlania lor si ca acesti “fraieri” creaza o infuzie de miliarde de euro anual in economia tarii din care inca isi mai trag seva.

Daca doriti sa le raspundeti acestor superromani, faceti click pe pozele fiecaruia si veti fi directionati catre paginile lor pe Facebook.

Totodata nu uitati sa lasati comentariile voastre si, in cazul in care cunoasteti si alte astfel de cazuri dati-ne de stire.