Tribunul de la Bălăceanca vă recomandă un glonț în cap

Tribunul de la Bălăceanca vă recomandă un glonț în cap

 Corneliu Vadim Tudor, recidivează într-o postare pe pagina sa de Facebook (click aici pentru a fi redirecționat către pagina de Facebook a lui CV Tudor), printr-un așa zis pamflet, în care își varsă veninul asupra tuturor celor care nu au votat ca el, inclusiv asupra propriilor simpatizanți , cărora le transmite că, decât să își fi exprimat opțiunea de vot în felul în care au făcut-o „Mai bine v-aţi fi-mpuşcat”.

foto: timesnewroman.ro

foto: timesnewroman.ro

După ce pe 30 noiembrie, împreuna cu colegul de ospiciu/platou, Miron Cozma, au împărțit cu dărnicie injective, în special, la adresa românilor din Diasporă, Vadim revine, cu un pamflet publicat pe pagina sa de Facebook, în care continuă să arunce cu rahat în toți cei care s-au exprimat (nr. prin vot) împotriva voinței Domniei Sale.

[VIDEO] Click AICI pentru a vedea declarațiile celor doi de la RTV.

Astfel, în așa zisul pamflet, după ce îl ia la rost pe Iohannis, pe care-l numește în fel și chip și despre care spune că vrea să instaureze un al IV-lea Reich în Romania (nr. râde ciob, de oală spartă), se „înfige” apoi în „căpșunari” cărora le recomandă să vină să-și ia „țara-napoi”. Bineînțeles nu înainte de a le reproșa celor 7 milioane de români că: „Mai bine v-aţi fi-mpuşcat”.

Click AICI pentru a fi redirecționat către pamfletul lui CV Tudor intitulat „CĂPȘUNĂ VODĂ”

 

În ceea ce-l privește pe liderul PRM, nimeni nu-i poate contesta calitățile de persoană literată, bun cunoscător al istoriei, lider carismatic șamd. Toate astea par să fie puse în umbră de caracterul grobian al acestui personaj, de ura sa viscerală împotriva a tot ne nu se încadrează în standardele sale morale. Standarde morale reprezentate prin ură, rasism, șovinism și nu în ultimul rând pupincurism.

Nu mă credeți pe cuvânt? Vă invit atunci să vizionați, dacă vă ține fierea, filmulețul de mai jos.

Acest individ, care prezintă simptomele unor profunde tulburări psihice, pare să trăiască sub falsa impresie că este cel puțin un semi-zeu pe pământ, motto-ul său fiind: VOX MEUM VOX DEI!

Mă opresc aici, nu pentru că nu ar mai fi ceva de spus, ci pentru că mi se întoarce stomacul când văd că astfel de personaje spală pe jos cu imaginea unor oameni care și-au sacrificat tot ce au avut pentru o viață decentă și îi incită la ură pe frații lor rămași în acasă.

Cu drag al vostru,

Căpșunar pufos 

 

 Mesaj pentru cititori:
Așteptăm cu mare interes mesajele și comentariile Dumneavoastră pentru a afla ceea ce vă place sau nu și pentru a afla ce tip de conținut vă doriți pe viitor. Avem nevoie de opiniile, de like-urile și de share-urile voastre pentru a putea evolua și deveni partenerul Dumneavoastră media. 
Vă mulțumim!