[ VIDEO ] Asasin în Lege – Un documentar de neratat marca RISE Project

În contextul alegerilor legislative din Republica Moldova, jurnaliștii RISE Project publică o investigație de-a dreptul explozivă în care descriu o lume pe care mulți dintre noi nici măcar nu o bănuiesc. O poveste încâlcită, plecată de la tentativa de asasinat a unui miliardar rus la Londra, cu ramificații în Moldova, Rusia și Romania.

Materialul este unul de actualitate în care veți regăsi inclusiv un personaj, după ultimele informații, finanțat de FSB, președintele unui partid declarat ilegal și care, se pare ar avea legături cu gruparea ANTIFA. Gruparea extremistă destructurată zilele trecute de către trupele speciale din Rep. Moldova, pregătea atacuri, în cazul unui rezultat favorabil partidelor pro-europene, asupra unor instituții publice din Chișinău și alte orașe.

Un documentar care nu trebuie ratat, sub brandul curajoșilor jurnaliști de la RISE Project și RISE Moldova.

 

MAI MULTE DESPRE ANCHETA RISE PROJECT AICI.

Cine este sau ce este RISE Project

„RISE Project este o comunitate de jurnaliști, programatori și activiști care investighează cazuri de crimă organizată și corupție care afectează România și țările din regiune.

RISE Project dezvăluie conexiuni ascunse dintre organizații criminale, politicieni și afaceriști – folosind tehnici avansate de investigație și tehnologii de analiza informațiilor. Obținem documente din zone offshore și analizăm volume mari de informatie. Apoi, creăm baze de date și punem cap la cap puzzle-ul pe care ei vor să-l ascundă.

RISE Project nu este doar o platformă de publicare a investigațiilor ci și un program de vizualizare interactivă a intereselor nevăzute din Romania. Este o expunere grafică de persoane, afaceri, litigii și legături – care crește continuu, scoțând la lumină rețele subterane.

MAI MULTE DESPRE RISE PROJECT AICI.

 

 Mesaj pentru cititori:
Așteptăm cu mare interes mesajele și comentariile Dumneavoastră pentru a afla ceea ce vă place sau nu și pentru a afla ce tip de conținut vă doriți pe viitor. Avem nevoie de opiniile, de like-urile și de share-urile voastre pentru a putea evolua și deveni partenerul Dumneavoastră media. 
Vă mulțumim!