[VIDEO] SOV: „Sunteți niște proști. Fraieri în toată puterea cuvântului.”

Proaspăt ieșit din pușcărie Sorin Ovidiu Vântu s-a apucat de scris pe blog, anunțând aproape săptămânal o nouă dezvăluire SENZAȚIONALĂ, menită să aducă lumină în viața cititorilor săi. De fapt, un fel de, vorbesc mult, dar nu vă spun nimic.

SOV | newsromania.info

 

În același ton și cu o aroganță deja patentată bănuiesc, SOV LOVEȘTE din nou. De data aceasta printr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook, un fel de preambul al unui viitor articol. Și o face într-un mod deosebit de violent la adresa… tuturor.

 

 

 

„Sunteți niște proști. Fraieri în toată puterea cuvântului.”, își începe Vântu monologul în care continua să ne explice de ce ei sunt șmecheri și noi sclavii lor, de ce suntem liberi să plecăm din țară, însă nu toți, că nu ai are cine să-i mai slugărească, șamd. Filmulețul de aproape doua minute se încheie într-o notă filozofică (nr. crede el probabil), Sorin Ovidiu Vântu explicând chintesența mentalității de șmecher: „Noi… când ne scuipi. Spunem că plouă”.

Cu toate că postarea nu i-a adus decât înjurături, despre care de altfel mărturisește că i-au lipsit, nu putem să nu remarcă sinceritatea acestui personaj.

 Mesaj pentru cititori:
Așteptăm cu mare interes mesajele și comentariile Dumneavoastră pentru a afla ceea ce vă place sau nu și pentru a afla ce tip de conținut vă doriți pe viitor. Avem nevoie de opiniile, de like-urile și de share-urile voastre pentru a putea evolua și deveni partenerul Dumneavoastră media. 
Vă mulțumim!