Accident grav pe A1, în apropiere de Vama Nădlac. Trei persoane au murit şi una este rănită. Circulaţia, restricţionată FOTO VIDEO

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că accidentul a avut loc pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localităţii Nădlac, judeţul Arad, la Punctul de trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, unde un autoturism a intrat sub un TIR.

Trei persoane au rămas încarcerate în urma accidentului, toate fiind decedate. Conform sursei citate, este vorba despre un bărbat şi două femei. O altă victimă era ieşită din autoturism, fiind conştientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale se la echipajul SMURD Nădlac şi a fost preluată de un echipaj SAJ venit în sprijin.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers Deva – Nădlac, desfăşurându-se doar pe banda a doua. Se efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea cauzei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa foto: ISU Arad

Potrivit autorităţilor, la faţa locului au intervenit 4 echipaje ale Detaşamentului Arad: un echipaj descarcerare, un echipaj de stingere si modul descarcerare, un echipaj SMURD TIM şi un echipaj SMURD Nădlac.

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro