AUDIO „Împuţitu’ naibii, stai aici! F… gura mă-tii de împuţit!“ Înjurături şocante la adresa copiilor înregistrate de un părinte la o creşă din Alba Iulia

Situaţia a fost scoasă la lumină după ce un părinte care a bănuit că se întâmplă ceva la creşă a pus un aparat de înregistrat în ghiozdanului copilului. Astfel, au fost înregistrate discuţiile şi strigătele şocante ale unei îngrijitoare şi ale educatoarei, înjurăturile la adresa copiilor.
Cele două femei înjură aproape tot timpul în timp ce discută cu copiii şi sunt deranjate de orice lucru minor, cum ar fi faptul că unul dintre aceştia ar fi făcut în pat. În urma ascultării înregistrărilor realizate, doi părinţi au decis să depună plângere penală la poliţie.
„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ar putea fi întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Plângerile au fost conexate şi s-a deschis un dosar penal. Verificările se efectuează, deocamdată, cu privire la faptă”, a afirmat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.
Şi…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro