Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Bolivia: Casa surorii preşedintelui, incendiată. Protestatarii au ocupat televiziunea şi radioul. Evo Morales anunţă organizarea de noi alegeri

Preşedintele ţării a anunţat pe Twitter că au fost incendiate casa surorii lui şi reşedinţele guvernatorilor din Oruro şi Chuquisaca, iar Mexicul s-a arătat îngrijorat de situaţie, după ce a început deja să primească cereri de azil.
Directorul Radio Patria Nueva, Iván Maldonado, a declarat: „Am fost scoşi cu forţa după ce am primit constant ameninţări din partea celor adunaţi în faţa sediului. Au încercat să ne oblige să suspendăm emisia”.
Bolivia TV şi Radio Patria Nueva au revenit, după incident, doar cu muzică.
Preşedintele bolivian Evo Morales a condamnat acţiunea printr-un mesaj publicat pe Twitter: „Spun că apără democraţia, dar acţionează ca în dictatură”.
La puţin timp după, un post de radio al sindicatului fermierilor, CSUTCB, a fost ocupat de manifestanţi, a mai anunţat Morales. El a asemănat incidentul cu acţiunile din timpul dictaturilor militare.
Evo Morales, care a fost reales pe…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro