Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Călătorie de coşmar: pasageri captivi într-un autobuz în Siberia, transformaţi de viscol în oameni de zăpadă VIDEO

Accidentul a avut loc pe 30 decembrie 2019, când temperatura aerului era de -26 grade Celsius, iar vântul bătea în rafale de 27 m/secundă.

Cu toate acestea, localnicii „prizonieri” în autobuz au aşteptat răbdători, cu glugile pe cap, ca autobuzul să se pună în mişcare, conform siberiantimes.com.

Un bărbat a filmat momentul călătoriei cu „cel mai îngheţat autobuz” şi a precizat că „vântul şi ninsoarea ne lovesc puternic în faţă. Nu s-a schimbat nimic în ultimele 30 de minute”.

Un localnic a explicat în comentarii că autobuzul a lovit o maşină din cauza vizibilităţii zero şi că mai multe ferestre nu puteau fi închise. 

„De multe ori încălzirea nu funcţionează şi ar putea lipsi şi câteva ferestre. Dacă acest lucru pare a fi ceva neobişnuit pentru voi,sunteţi bineveniţi în Norilsk să experimentaţi acest lucru şi multe altele”, a spus un alt comentator. 

Abia după 40 de minute de…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro