Cine este femeia care a fost găsită moartă la Cernavodă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură

Potrivit unor surse, victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia. Crima îngrozitoare a fost descoperită, joi dimineaţă, chiar de sora profesoarei.
În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel unic pe 112, pompierii ISU Dobrogea au  fost solicitati sa intervenină pentru deblocarea unei uşi în Cernavodă.
La fata locului s-au deplasat colegii de la Detaşamentul Cernavodă cu o autospeciala de stingere si o autospeciala de descarcerare, şi de asemenea în sprijin o ambulanţă SAJ.
Sosiţi la fata locului,  pompierii au deblocat usa cu mijloacele din dotare şi în casa a fost găsită o persoana de sex feminin,  în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarată decedată.
IPJ anunţă că este în desfăşurare o anchetă în care poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, investighează cazul cu suspiciunea de crimă, deoarece femeia găsită decedată în locuinţa sa din oraşul Cernavodă ar fi avut mâinele legate la spate. 

Pe aceeaşi temă:

Fată de 14 ani omorâtă de tată. Părintele i-a injectat o substanţă letală, apoi a vrut să se sinucidă

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro