Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Cine este tânărul care a băut sângele unei fete de 16 ani. Ritualul satanic s-a terminat cu violarea minorei

Iulian Tănase Alexanddru este tânărul de 25 de ani care a violat, drogat şi filmat o fată de numai 16 ani. Totul s-a petrecut încadrul unui ritual satanic.

Conform contului său de Facebook, Iulian Alexandru trăieşte într-un oraş din Germania, Kleve, probabil locul spre care se îndrepta în momentul în care a fost prins de către anchetatori.

judecătorii de drepturi şi libertăţi ai Tribunalului Giurgiu au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Iulian Tănase Alexandru, acuzat de procurorii DIICOT Giurgiu că „în cursul lunii iulie 2019, în timp ce se afla într-o clădire abandonată din municipiul Giurgiu, a întreţinut raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră, în vârstă de 16 ani, prin constrângere fizică şi profitând de imposibilitatea acestei de a-şi exprima voinţa şi a produs, cu ajutorul telefonului mobil, un fişier video cu caracter pornografic în care era prezentată minora”.

Mai târziu, tânărul a distribuit, prin…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro