Comuna din România unde localnicii nu mai pot ajunge cu mortul la groapă din cauza separatoarelor de sens de pe DN1: „Trebuie să ocolim 9 kilometri“

Oamenii spun că din cauza separatoarelor de sens le-a fost oprit accesul rapid către locuinţe, motiv pentru care protestează în fiecare weekend, blocând circulaţia pe cel mai circulat drum din România.

Bărcăneşti, Potigrafu, Româneşti, Puchenii Mari sunt localităţile prahovene traversate de DN1, cunoscute drept puncte negre din cauza accidentelor grave care se petrec frecvent în această zonă. CNAIR a început să monteze parapeţi din beton care să separe cele două sensuri de mers în ideea că în acest mod va civiliza şoferii care intrau în depăşiri neregulamentare şi provocau accidente grave, multe dintre ele mortale. Apariţia zidului din beton care separă sensurile de mers a nemulţumit însă localnicii din comuna Puchenii Mari. Oamenii spun că din cauza parapeţilor nu mai pot ajunge rapid la caselel lor, fiind nevoiţi să facă un ocol de aproape zece kilometri, până în localitatea vecină.

 ”Gândiţi-vă că biserica din comună este pe partea dreaptă, pe…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro