CTP răspunde celor care l-au criticat după ce a lăudat un spital privat: „Un gest de apreciere faţă de nişte profesionişti într-o ţară plină de impostori nepăsători“

Cristian Tudor Popescu a primit critici, în mediul online, după ce a povestit, într-o postare pe pagina personală de Facebook, cum a fost tratat într-un spital privat din România, unde a fost internat recent timp de 72 de ore, în urma unor probleme de sănătate. 
Jurnalistul a ţinut să revină cu explicaţii după ce mai multe persoane au fost de părere că „a făcut reclamă spitalului“ sau că a fost tratat „cu atâta grijă“ numai datorită faptului că este persoană publică. 
„Am parcurs, surprins, numărul uriaş de citiri şi comentarii la postarea mea medicală – nu o voiam decât un gest simplu de recunoştinţă şi apreciere faţă de nişte profesionişti cu conştiinţă, într-o ţară plină de impostori nepăsători“, a scris CTP. 
Printre comentariile primite de jurnalist se regăsesc unele precum: „Regina Maria e spital privat, aşa că nu se pune. Să vedeţi cum…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro