Drama asistentei cu coronavirus de la Spitalul  Suceava al cărei soţ depistat cu COVID 19 a murit. Femeia este internată în secţia de Boli Infecţioase

Asistenta medicală a declarat pentru Antena 3 că este confirmată cu Covid 19 şi se află internată în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. Ea a spus că şi soţul ei, în vârstă de 51 de ani, era infectat. Sanitas Suceava a postat un mesaj pe Facebook în care a arătat că cei doi soţi erau infectaţi.

Starea de sănătate a bărbatului s-a degradat în ultimele 48 de ore. El a fost internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde a fost intubat.

În noaptea de marţi spre miercuri, femeia a aflat că soţul ei este în stare foarte gravă şi a vrut să părăsească secţia de la Boli Infecţioase ca să-l vadă în ATI, dar nu a fost lăsată.

Miercuri, 25 martie, bărbatul a decedat, iar soţia acestuia nu a fost lăsată să iasă din spital pentru a pregăti înmormântarea.

Nenorocirea a provocat şi mai multă panică printre angajaţii Spitalului Judeţean Suceava. Salariaţii se tem că-şi vor infecta familiile cu virusul care mişună pe toate secţiile spitalului.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât miercuri,Direcţia de Sănătate Publică a rămas fără teste pentru depitarea COVID 19. O angajată a spitalului a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că nu va fi testată.

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro