Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Florin Birică, fostul partener al Andrei la „Dansez pentru tine“, pe scena Românii au talent: mesaj emoţionant pentru emigranţi, alături de corul Aletheia

Florin Birică, câştigătorul „Dansez pentru tine“ în 2006, a venit la „Românii au talent“ în ediţia din 19 aprilie alături de corul Aletheia din Iaşi. 
El şi colegii săi au creat un moment special. În timp ce cântau, pe lângă coregrafie, unul dintre concurenţi prezenta diverse bannere cu mesaje emoţionante precum „Sunt emigrant“, „Mergi mai departe!“, „Totul va fi bine“, „Las o casă pentru o casă“, „Sunt speriat“, „Cer ajutor“, „Mă pierd în mulţime“, „Plec? Mă întorc? Da? Nu? Nu ştiu?“, „Sunt trădat de ai mei“, „Singur… fiecare pentru el“, „Lupt singur“, „Opriţi-vă! Suntem împreună“. 
Totodată, pe scenă au apărut, pe rând, un geamantan, o casă în miniatură, iar la final mesajul a fost: „Vreau acasă“.
Juriul s-a arătat încântat de prestaţia lor. „A fost un moment frumos, bravo. Da pentru vocile voastre“, a spus Mihai Petre.
„V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro