Fox News: Fiul lui Joe Biden a fost consilierul omului de afaceri român Puiu Popoviciu, condamnat la închisoare pentru corupţie

Afacerile lui Hunter Biden au devenit o problemă controversată, preşedintele Trump şi asociaţii săi atrăgând atenţia asupra business-urilor pe care Biden, în vârstă de 49 de ani, le are în Ucraina, China şi alte părţi ale lumii. 
Potrivit publicaţiei New York Times, Hunter Biden şi-a sporit eforturile privind afacerile sale internaţionale în timpul celui de-al doilea mandat al tatălui său ca vicepreşedinte al SUA şi a început să se asocieze cu figuri pe care SUA şi statele aliate americanilor le consideră suspicioase.
Hunter Biden ar fi început să-l consilieze pe Gabriel „Puiu“ Popoviciu, un om de afaceri român, care a ajuns în atenţia autorităţilor din cauza tranzacţiilor sale imobiliare.
Ancheta vizându-l pe Popoviciu, care era cunoscut drept unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din România, a venit după ce SUA şi aliaţii săi au cerut eforturi mai mari pentru combaterea corupţiei generalizate din România. Acest…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro