Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Furturi inexplicabile, în Buzău: dispar stopurile Daciilor mai vechi de patru decenii

Buzoianul Daniel D., un pasionat de autoturisme vechi, cel care a observat lipsa stopurilor, spune că piesele au fost furate numai de pe maşini vechi, produse în Franţa.
”În noaptea de 17 spre 18 aprilie, în cartierul  Micro 14 au dispărut stopurile de pe mai multe autovehicule. Nu sunt maşini care se mai văd la orice  colţ de bloc. Sunt trei Dacii 1300 franţuzeşti, în momentul de faţă maşini clasice, pentru care se găsesc piese foarte greu”, ne-a comunicat Daniel. 
Acesta a constatat că maşinile vandalizate sunt la distanţe foarte mici una de cealaltă, semn că ”s-a urmărit dinainte şi s-a acţionat foarte repede”.  Două sunt în parcarea de lângă Liceul Sportiv iar a treia este în capătul cartierului Micro 14.
”Proprietarii sunt în vârstă şi nu au dorit să se mai complice să depună plângeri la poliţie. Eu sunt un împatimit al mărcii Dacia, cunosc majoritatea Daciilor clasice din oraş şi…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro