Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Gestul revoltător al unui şofer din Galaţi. Situaţia a stârnit reacţii vehemente pe reţelele sociale

O întâmplare din trafic din prima zi a Anului Nou a stârnit o dezbatere interesantă pe reţelele sociale, numeroşi dintre cei care au comentat fiind de părere că legile din România sunt mult prea blânde atunci când vine vorba de încălcarea intenţionată a normelor rutiere.

Totul a plecat de la informaţi că un tânăr de 31 de ani, din Galaţi, care era la volanul unei maşini de lux, a intrat pe strada Cezar din Galaţi pe o porţiune cu acces interzis (mai exact cu sens unic).

Fiind observat de o patrulă a Poliţiei locale, şoferul a fost semnalizat regulamentar să oprească, lucru care s-a şi întâmplat. Ulterior, însă, acesta a dat dovadă de un tupeu revoltător. A refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor, pe care i-a jignit şi ameninţat, după care a demarat în trombă.

Conform legii, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au avut doar posibilitatea să-l sancţioneze contravenţional…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro