Liderul deputaţilor PSD: „Singurul partid care dărâma guverne în România a fost PSD. De data asta, Guvernul a fost dărâmat de colegi din PSD“

Liderul deputaţilor PSD, deputatul de Timiş Alfred Simonis, susţine că a venit momentul ca PSD să treacă în Opoziţie. Referitor la rezultatul moţiunii de cenzură, Simonis spune că acesta este meritul unor parlamentari aleşi pe listele PSD.

„E simplu. Într-o democraţie consolidată, sunt anumite momente când moţiunile de cenzură trec. În al doilea rând, există o vorbă în Parlament, că în România singurul partid care a reuşit să dărâme guverne este PSD. Şi de data aceasta, acest Guvern a fost dărâmat de colegi din PSD sau, mă rog, colegi aleşi pe listele PSD. Moţiunea a trecut la şase voturi şi sunt cel puţin 30 de votanţi dintre cei care au fost aleşi pe listele PSD”, a declarat Simonis.

Deputatul PSD a mai declarat că dintre parlamentarii PSD care i-au spus înainte de moţiunea de cenzură că nu vor participa la vot, doi parlamentari nu s-au ţinut de cuvânt….
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro