Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Percheziţii la Galaţi,  la persoane bănuite de furturi din locuinţe săvârşite în Ploieşti

Din cercetări, a rezultat faptul că cei trei bărbaţi ar fi săvârşit, la finele anului trecut, 3 furturi din locuinţe pe raza miunicipiului Ploieşti.

Aceştia ar fi pătruns prin efracţie în apartamente situate la parter, de unde ar fi sustras bani, bijuterii şi alte bunuri, în valoare totala de 42.000 de lei.

La percheziţii, au fost depistaţi doi dintre aceştia, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi, au fost pr ezentaţi instanţei de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cel de-al treilea a fost depistat în cursul acestei zile, fiind si el reţinut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro