Răzbunarea unui manager pe o firmă care a refuzat să-i plătească o factură: „Nu lucraţi cu ei, sunt hoţi”. Ce daune i-a cerut firma

Totul a pornit de la o factură neachitată. Firma la care lucrează cei doi este una mică, SRL, având ca obiect de activitate transportul rutier de marfă, majoritatea comenzilor fiind preluate de pe bursele de transport marfă interne şi externe. În luna februarie 2018 a preluat o comandă de la transportatorul P., tot o societate cu răspundere limitată. 
În urma efectuării cursei, managerul primului SRL a emis factura de plată către cealaltă firmă, plata având ca termen 45 de zile de la emiterea documentului.
Factura n-a fost plătită, iar managerul firmei păgubite a postat pe Facebook o fotografie a fiului patronilor celeilalte firme în care apărea alături de o fostă profesoară, însoţită de următorul mesaj: „P. Timişoara Romania au fost excluşi de pe bursa de transport mărfuri (…) Nu lucraţi cu ei, sunt hoţi. Nu îşi plătesc facturile de transport, sunt foarte mulţi transportatori care nu îşi primesc banii. ATENTIE !!!”.
„A…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro