Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

S-a deschis Târgul de Paşte din centrul Severinului

Este prima ediţie a Târgului de Paşte, care deschide practic seria de evenimente în aer liber din acest an dedicate severinenilor de toate vârstele.

“Este un eveniment pe care l-am pregătit în mod special pentru cei mici, dar nu numai. Este prima ediţie, sperăm să le placă severinenilor. Încercăm să-i bucurăm pe copii şi părinţi în această perioadă dinaintea sărbătorilor pascale. Totodată, vrem să îmbunătăţim viaţa zonei centrale, care a fost lăsată deoparte în ultimii ani, vrem să mutăm viaţa culturală a oraşului în vecinătatea Palatului Culturii”, a declarat primarul Marius Screciu, prezent la deschiderea târgului.

Sâmbătă (20 aprilie) şi duminică (21 aprilie) copiii sunt aşteptaţi între orele 11:00 – 14:00 să facă poze gratuite cu oglinda magică. Târgul va rămâne deschis până în data de 29 aprilie a.c.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro