Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Scandal la Dolj între PSD şi PNL. Cine este „băiatul cu uleiul“ promovat pe Facebook de Olguţa Vasilescu?

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 2 octombrie, într-o piaţă din localitatea doljeană Bechet. Prima care a postat pe contul său de socializare că peneliştii ar distribui ulei alegătorilor a fost Lia Olguţa Vasilescu.
„Astăzi, în piaţa din Bechet, reprezentanţii PNL distribuiau ulei alegătorilor. De remarcat că un copil a fost pus să facă această infracţiune, pentru a nu răspunde penal…”, a scris parlamentarul.
Olguţa Vasilescu a ataşat la postare şi o fotografie în care apare un băiat care ţinea în mâini o cutie cu sticle cu ulei, iar în interiorul acesteia se putea vedea un pliant al PNL.
Reacţia adversarilor politici a venit imediat. „Dragi concetăţeni din Bechet,uitaţi-vă cine vă conduce…nişte PSD-isti mincinoşi,care mint la fel ca şi cum respiră, împreună cu şefa lor de la Craiova, Olguţa Vasilescu spunând că azi la ieşirea PNL Bechet în piaţa de zi un copil îmbrăcat…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro