Tatăl pădurarului din reportajul „Recorder“, bătut crunt de colegii silvicultori: „Ai de gând să mai f**i mult ocolul ăsta?“

Mugurel Cenuşă, tatăl pădurarului suspectat că a denunţat furturile din pădurile Bucovinei în reportajul realizat de jurnaliştii de la Recorder, ar fi fost bătut crunt de colegii săi silvicultori. Afirmaţia aparţie activistului de mediu Tiberiu Boşutar, cel care a instalat camere de supraveghere în comuna Moldoviţa, din judeţul Suceava, pentru a preveni furtul de material lemnos. 

Activistul a declarat pentru „Adevărul” că în seara zilei de marţi, 11 februarie, a avut loc un eveniment la cabana de vânătoare de pe raza Ocolului Silvic Moldoviţa, la care au participat mai mulţi silvicultori din zonă, inclusiv pădurarul Mugurel Cenuşă. 

După ce ar fi consumat băuturi alcoolice, pădurarii au început să caute din nou „turnătorul” care i-a ajutat pe jurnaliştii de la Recorder să realizeze un reportaj despre cum se albeşte în documente lemnul tăiat ilegal din pădurile Bucovinei. Cearta ar fi degenerat. 

Tiberiu Boşutar susţine că silvicultorii s-au…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro