Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Traian Băsescu, dezgustat de gestul lui Ilie Năstase: „Săracul, ce-a fost şi ce-a ajuns. Dumnezeu cu el!”

„Pur si simplu imi e dificil sa comentez si nu vreau sa jignesc public. Va puteti imagina ce puteti gandi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el!”, a spus Traian Băsescu.
„Eu un gest de…”, a spus Băsescu, care nu a putut să ducă propoziţia până la capăt, dar s-a arătat dezgustat de situaţie. „Ce-a fost şi ce-a ajuns, săracul”, a adăugat fostul preşedinte despre Ilie Năstase.
Ilie Năstase îşi aruncă cafeaua peste un cort cu faţa lui Băsescu
Ilie Năstase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat în timp ce îşi aruncă nervos paharul de cafea peste un cort în care apare fostul preşedinte, Traian Băsescu.
Filmarea a fost publicată de Cristian Petrescu, preşedintele filialei PMP Bucureşti, care l-a atacat pe Năstase spunând despre acesta că „nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române”. Petrescu a subliniat şi că va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP)…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro