Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Tudor Chirilă, mesaj către Dragnea după adoptarea Codurilor Penale: „Scapi de puşcărie, ţi-ai îndeplinit programul de guvernare“

Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur, pe pagina personală de Facebook, după ce deputaţii au adoptat modificările aduse Codurilor penale. 

Artistul l-a felicitat în mod ironic pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru „îndeplinirea programului de guvernare“, acela de „a scăpa de puşcărie“. 

„Infractorii din Parlament au mers până la capăt. Cu concursul nostru al celor care îi plătim ca să ne fure şi cu ajutorul televiziunilor mincinoase care spală hoţi şi mânjesc pe oricine strigă hoţii. Liviu, eşti mulţumit? Scapi de puşcărie, ţi-ai îndeplinit programul de guvernare“, a fost mesajul artistului. 

Modificările Codului Penal şi Codului de procedură penală au fost adoptate miercuri, 24 aprilie, de Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională, următoarele etape fiind controlul de constituţionalitate şi promulgarea. 

PNL a anunţat deja, încă de marţi, că va sesiza CCR.

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a votat joi modificările operate de…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro