Turcan: După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice

”După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor şi beizadelelor. Nicio măsură a Guvernului Dăncilă nu a fost ţintită pe fond pentru bunăstarea românilor.  Ei au urmărit doar profit electoral, împărţirea banilor clientelar şi supravieţuirea la cote de avarie a României. Atât”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Raluca Turcan.
Liderul deputaţilor liberali susţine că ”e o sfidare fără margini pentru orice om de bun simţ care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor”.
”Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament şi la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar şi usturător răspuns: să plece acasă!”, a mai scris Turcan.
Liderul PSD, Viorica Dăncilă a scris, vineri seară, pe Facebook, că partidele şi…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro