Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Turcia a arestat doi bărbaţi suspectaţi că ar fi spioni ai Emiratelor Arabe Unite

Turcia investighează privind posibile legături cu asasinarea din 2018 a jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în consulatul Arabiei Saudite, a informat un oficial turc.
CIA consideră că prinţul moştenitor al Arabiei Saudite este responsabil pentru asasinat.
„Investigăm pentru a afla dacă sosirea în Turcia a uneia dintre persoane are vreo legătură cu asasinarea lui Jamal Khashoggi”, a informat oficialul, adăugând că această persoană a fost monitorizată de şase luni înainte să fie arestată luni la Istanbul.
„Este posibil să fi existat o tentativă de a aduna informaţii despre arabi, inclusiv despre disidenţii politici care locuiesc în Turcia”, a adăugat el.
Oficialii turci au confiscat un calculator găsit în ceea ce ei au numit ca fiind baza de spionaj a grupării în Istanbul.
Oficialul, care a vorbit sub condiţia anonimatului, a susţinut că declaraţiile celor doi suspecţi sugerează că operaţiunea lor a avut ca ţintă persoanele aflate în exil politic şi studenţii.
„Avem dovezi vaste privind activităţile…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro