Un american care era împotriva vaccinării anti-COVID-19 a murit din cauza virusului

Acesta era membru al bisericii Hillsong şi era un adversar vocal al vaccinurilor încă de la începutul pandemiei. Bărbatul făcea diverse glume pe seama imunizării şi se lăuda prietenilor săi că nu se va vaccina.

„Am 99 de probleme, dar vaccinul nu este una dintre ele” a scris Stephen în iunie pe Twitter, scrie BBC.

Stephen a murit, miercuri, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 şi a fost tratat la un spital din Los Angeles. Acesta a avut nevoie de intubare, având simptome grave.

Cu câteva zile înainte de a muri, bărbatul a postat poze cu el de pe patul de spital şi şi-a îndemnat comunitatea să se roage pentru sănătatea sa. 

În ciuda luptei sale cu virusul, Stephen Harmon a spus că va respinge că a fost bolnav de COVID-19, spunând că va fi protejat de credinţa sa în Dumnezeu. Chiar şi înainte de moarte, bărbatul glumea cu privire la virus, la pandemie şi vaccin, susţinând că doar credinţa îl poate salva.

Fondatorul bisericii Hillsong a confirmat moartea bărbatului, joi, pe Twitter: „Iubitul nostru prieten, Stephen Harmon a murit de COVID”.

El a adăugat că biserica îi încurajează pe membrii săi „să urmeze îndrumările medicilor lor”.

California a înregistrat o creştere a numărului de cazuri COVID-19 în ultimele săptămâni, majoritatea celor care au fost duşi la spital fiind nevaccinaţi.

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro