Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Un octogenar din Bihor a mers cinci kilometri ca să poată vota. „Voi, cei tineri, ce motive serioase aveţi să nu mergeţi la vot?“

Nea Vasile, în vârstă de 85 de ani, este din satul bihorean Poietari (comuna Pocola), şi a pornit pe jos până la cea mai apropiată secţie de votare, situată în centrul de comună, Pocola. 
Bărbatul a fost luat, în final, de un şofer, care l-a transportat până la secţia de votare, gestul bihoreanului, care consideră votul o datorie faţă de ţară, a fost descris pe Facebook de o membră în secţia de votare din Pocola, Aurelia Dumiter. 
 „Dintre toţi, nea Vasile a fost prezenţa care ne-a înseninat dimineaţa ploioasă de noiembrie. E născut în 1934, a venit să voteze de la 5 km, cu «ocazie». Nu ştie cu ce se va întoarce acasă. Dacă are noroc, îl ia cineva cu maşina, dacă nu, până diseară ajunge pe jos, ajutat de cârja lui”, a scris Aurelia Dumiter.
După ce şi-a băgat buletinul de vot în urnă,…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro