USR, despre sigilarea tabletelor pentru prevenirea votului multiplu de către Comisia parlamentară: Cerem PSD să nu vicieze derularea corectă a alegerilor

USR a transmis, marţi seară, printr-un comunicat de presă, că toate tabletele folosite la scrutinul din primăvară pentru înregistrarea votanţilor şi împiedicarea votului multiplu şi care ar trebui să fie utilizate şi la alegerile prezidenţiale din toamnă au fost sigilate de Comisia condusă de Lia Olguţa Vasilescu, din care fac parte şi Florin Iordache, Eugen Nicolicea şi Cătălin Rădulescu.
„Cerem PSD să nu vicieze derularea corectă a alegerilor prezidenţiale“, a transmis USR.
„Prin această dispoziţie arbitrară, PSD împiedică organizarea corespunzătoare a alegerilor prezidenţiale, lăsând foarte puţin timp instituţiilor implicate să se pregătească pentru scrutin“, a transmis USR.
De asemenea, USR a precizat că urmăreşte cu îngrijorare cursul dezbaterilor din comisie, unde „reprezentanţii PSD încearcă din răsputeri să acrediteze ideea unei «fraude electorale» fără a avea nicio bază reală“.
„Două personaje reprezentative pentru PSD, adică PRM-ista Olguţa Vasilescu şi deputatul Viorel Sălan, au încercat cu disperare să găsească cea mai mică breşă în declaraţiile…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro