Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Veste bună pentru fanii Ed Sheeran: s-a suplimentat numărul de bilete pentru concertul din Bucureşti. Cât costă şi la ce categorie sunt disponibile VIDEO

Pentru a face evenimentul accesibil unui număr cât mai mare de fani, în condiţii de confort şi siguraţă pentru toţi spectatorii, echipa de producţie a concertului Ed Sheeran a realizat o nouă analiză a spaţiului în urma căreia a decis să suplimenteze numărul locurilor la categoria „Acces general în picioare“ pentru concertul ce va avea loc pe 3 iulie, la Bucureşti, anunţă organizatorii. 
Fanii artistului Ed Sheeran vor mai putea achiziţiona încă 1.000 de bilete la categoria Acces în picioare – Gazon, în valoare de 199 RON, începând de astăzi, 19 aprilie, orele 15:00. 
În afară de cele 1000 de bilete sumplimentate astăzi, singura categorie care mai este încă disponibilă, într-un număr foarte redus, este Acces pe scaune, în valoare de  299 lei. 
Biletele la concertul Ed Sheeran Bucureşti se pot achiziţiona doar online, de pe www.eventim.ro.
James Michael Bay şi Zara Maria Larsson sunt cei doi artişi care vor…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro