VIDEO Accident cumplit în centrul Braşovului. Manevra inconştientă a unui şofer de taxi a curmat viaţa unui om

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţia RATBV de pe strada Aurel Vlaicu, situată într-o zonă centrală a Braşovului, se vede cum un taximetrist a ieşit de pe o stradă secundară fără a se asigura, deşi avea Stop.
Manevra a avut urmări în lanţ. Şoferul unui vehicul Dacia Duster care se afla pe prima bandă a fost nevoit să tragă spre stânga spre a-l evita, forţându-l la rândul său pe şoferul unui Opel, venit din spate, să eschiveze şi să intre pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un autoturism Toyota. 
[embedded content]
În urma accidentului, şoferul Opelului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a decedat, iar o tânără de 25 de ani, care se afla la volanul celeilalte maşini lovite, a ajuns în stare gravă la Secţia de Chirurgie toracică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.
„Domnişoara a fost internată cu politraumatism, fractură de humerus, fracturi costale, pneumotorax. Este internată la Chirurgie toracică”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Marius Leonte, pentru MYTex.ro. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro