VIDEO Înmormântare cu alai în plină pandemie la Zimnicea: zeci de persoane au condus la groapă o rudă a primarului

Publicaţia Liber de Teleorman a publicat un film de la o înmormântare din Zimnicea, unde cortegiul mortuar este format din zeci de persoane. Cel puţin 20 de oameni merg pe jos, după maşina mortuară, să-l conducă pe ultimul drum pe cel decedat. În urma lor vin mai multe autoturisme. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii teleormăneni, o rudă a lui Petrică Pîrvu, primarul din Zimnicea, a decedat şi este transportată la cimitir. 
„Nu vom insista asupra identităţii persoanei decedate şi nici asupra tragediei în sine, pe care o înţelegem perfect. Dar nu înţelegem de ce a fost nevoie de înmormântare cu public, în condiţiile în care legea permitea oricum participarea a opt persoane din familie.
Privind filmarea realizată cu o cameră de bord, observăm că numărul participanţilor e mult mai mare de 8 şi că nu toţi sunt rude ale primarului. Ba chiar am putea spune că unii sunt angajaţi ai instituţiei pe care acesta o conduce şi nu credem că s-au prezentat la înmormântare de drag, ci din obligaţie de serviciu. Iar lucrul acesta nu e normal şi, iată, nici legal în vremurile pe care le trăim“, scriu jurnaliştii de la publicaţia din Teleorman.

VIDEO LIBER DE TELEORMAN[embedded content]

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro