VIDEO Momente de reculegere pentru poliţistul de 34 de ani răpus de COVID-19: „Ne-am oprit în loc pentru tine”

Ora 12,00. Poliţiştii din Argeş, judeţul vecin, s-au oprit într-un moment de reculegere pentru colegul lor de la I.P.J. Braşov, precum şi pentru toate persoanele care au pierdut lupta cu viaţa, în aceste vremuri care au adus cu ele provocări fără precedent.

E doar un exemplu, căci astăzi, în Poliţia Română au fost valuri de solidaritate. 

Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad. Ne dorim să ştii că noi toţi, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine. Odihneşte-te în linişte, Ionuţ Hanganu!”, a scris Poliţia Română pe pagina sa oficială de Facebook.

Nu avea comorbidităţi. Aştepta externarea

Ionuţ a murit în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Nu avea comorbidităţi. Săptămâna trecută credea că s-a vindecat. Urma să fie externat din Spitalul Judeţean din Braşov, când medicii au descoperit că are nişte leziuni pe plămâni şi au decis să-l mai ţină în spital. Luni, starea i s-a agravat şi a mai supravieţuit doar câteva zile. A murit joi dimineaţă, în jurul orei 4.00

Subcomisarul Hanganu era absolvent al Liceului Militar “Neagoe Basarab” Buzău, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale. În luna martie a acestui an fusese numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov. De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, a primit numai calificativul foarte bine.
„Aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, anunţă IPJ Braşov. 
 Title
Foto Facebook Poliţia Română
„Avea doar 34 de ani când a pierdut lupta cu noul coronavirus, în dimineaţa zilei de 5 noiembrie.
Această necruţătoare boală nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă, poziţie socială sau condiţie materială. Însă depinde de noi toţi să ne protejăm, respectând recomandările medicale şi asumându-ne o comportare preventivă, pentru limitarea riscului de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune. În memoria colegului nostru şi a tuturor celor care nu mai sunt, pentru toţi cei care luptă în fiecare zi cu efectele pandemiei! Pentru comunitatea din care facem parte şi mai ales pentru siguranţa celor dragi, purtaţi masca de protecţie!”, este şi mesajul IPJ Argeş, transmis astăzi. 

 

Îţi recoman​dăm să citeşti şi:

 Moartea unui român ignorat de medici a provocat un scandal imens în Italia. „Avea COVID şi alte boli, dar l-au trimis acasă să se trateze cu paracetamol”

  Moartea teribilă a poliţistului de 34 de ani răpus de COVID. A fost la un pas de externare, dar starea i s-a agravat brusc

Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro