VIDEO Preoţii i-au cântat lui Marian Oprişan „Vrednic este!“: „În aparatul administrativ sunt oameni cinstiţi care vă slujesc cu multă dăruire şi credinţă“

Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, i-a acordat luni, 14 octombrie, lui Marian Oprişan, cu ocazia sfinţirii mici a Catedralei Ortodoxe „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Focşani, Ordinul „Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I”.

Distincţia i-a fost acordată în semn “de apreciere şi mulţumire pentru sprijinul material şi moral oferit pentru realizarea lucrărilor de zidire şi înfrumuseţare a bisericii”, după cum s-a exprimat arhiepiscopul.

În timp ce i se punea eşarfa după gât, Oprişan a scăpat medalia care-i fusese pusă în piept, iar preotul care slujeşte la catedrală s-a grăbit, fără succes, să o adune de pe jos. Acelaşi preot a fost la un pas să-i sărute mâna lui Oprişan, căruia i-a adus un laudatio.

„Nu doar pentru acest edificiu ecleziastic, ci pentru toate proiectele de mare anvergură pe care le-aţi făcut în anii de administraţie în judeţul Vrancea şi pentru faptul că în aparatul administrativ…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro