Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

VIDEO Reghecampf se face de râs la nivel continental: Cât a rezistat echipa lui în ultimul meci din Liga Campionilor Asiei

Laurenţiu Reghecampf are zilele numărate la Al-Wasl Dubai şi, de fapt, la ce rezultate are de la 11 martie până astăzi, e un miracol că arabii încă nu l-au dat afară!
Ultimele opt partide ale românului la formaţia din Emirate au însemnat o victorie, o remiză, şase înfrângeri, 11 goluri marcate, 27 primite! Ultimul eşec a venit, astăzi, în grupele Ligii Campionilor Asiei.
În deplasarea de la Isfehan (Iran), Al-Wasl a rezistat două minute fără gol primit! Zob Ahan a condus din minutul 2, iar în minutul 15 a majorat scorul. Iranienii au şi câştigat cu 2-0, rezultat care „îmbogăţeşte“ bilanţul dezastruos al lui „Reghe“ în Liga Campionilor Asiei. 
Din 2018 până acum, echipele pregătite de tehnicianul român în această competiţie au doar trei victorii şi şapte înfrângeri. Golaverajul? 8-25! Iată rezultatele:
*2018 (faza grupelor): Lokomotiv Taşkent – Al-Wahda 5-0
*2018 (faza…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro