VIDEO Scandal uriaş după blocajul de pe Autostrada Lugoj – Deva. Cătălin Drulă: „Autostrada e perfect circulabilă. Toată povestea miroase a şantaj şi a corupţie”

Compania Naţonală de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dat vina pe constructorii Lotului 3 al Autostrăziii Lugoj – Deva, acuzându-i că au efectuat lucrări de proastă calitate, ce au condus la refuzul recepţiei Lotului 3 şi amânarea deschidereii celor 43 de kilometri de autostradă din vestul ţării. Însă pe forumurile dedicate proiectelor mari de infrastructură, Compania şi ministrul Transporturilor sunt acuzaţi de faptul că au blocat nejustificat proiectul. Una dintre reacţiile cele mai vehemente a fost publicată de parlamentarul USR Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

„La 6 ani de la debutul lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva loturile 3 şi 4, am ajuns la momentul deschiderii circulaţiei, după nenumărate întârzieri, cauzate de indolenţa şi incompetenţa autorităţilor (nu de urşi sau lileci). Recepţia lucrărilor fusese programată pentru ieri, 12.08.2019, însă ministrul Cuc împreună cu cei din CNAIR au început un nou circ mediatic, refuzând să facă…
Citeste continuarea articolului pe adevarul.ro