A murit Adrian Radulescu, fost consilier prezidențial

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează România TV, citată de dcnews.ro.

Cauza morţii ar fi „insuficienţă multiplă de organe”, conform sursei citate.

Acesta s-a prezentat marţi la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă.

Adrian Rădulescu a vorbit ultima dată pentru DC NEWS în aprilie, când a discutat despre banii de irigaţii din PNRR. 

„Banii îi aduc cei de la USR cu ultimul Boeing cu care fac probe americanii. Intră toţi banii în Boeing-ul ăsta şi îi aruncă deasupra Otopeniului”, a spus Adrian Rădulescu, care ulterior, pe un ton serios, a spus că lipsa acestor bani este „o mare problemă pentru ţară, nu doar pentru agricultori”. 

„Noi confundăm lucrurile făcute pentru agricultură cu agricultorii. Nu. Noi, ca agricultori, de mâine, facem cum fac toţi: scumpim pâinea, laptele, untul, scumpim tot. Toate aceste forme de sprijin, în orice societate civilizată, sunt date pentru a păstra un nivel decent. Nu poţi să dai subvenţie numai unuia şi altuia nu. Eu înnebunesc când aud că se dau bani la agricultori! Agricultura este domeniul care creează subzistenţa poporului român”, declara atunci Adrian Rădulescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro