Alexandru Rafila, despre Florin Cîţu: „A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României”

„Dl Cîțu bate câmpii ca de obicei. Nu știu dacă e serios sau nu, ori uită foarte repede ce a spus, ceea ce foarte grav, că e premier, ori nu spune adevărul, și atunci e și mai grav. A găsit acum o soluție despre nunți. A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României și rezolvă lucrurile prin introducerea certificatului verde la nunți”, a spus Alexandru Rafila la B1TV.

Referitor la ministrul Sănătăţii reprezentantul României la OMS a apreciat că Ioana Mihăilă nu a pregătit România pentru valul patru al pandemiei şi a încurajat, în schimb, manifestări considerate „acceleratoare ale pandemiei”.

„De ce să ia măsuri când dânsul ( n.r – Florin Cîţu) a spus că a învins pandemia datorită succesului programului de vaccinare? 4 – 5 luni nu doar că n-a făcut nimic, dar a și încurajat diverse manifestări care au fost acceleratoare ale pandemiei”, a mai spus deputatul PSD Alexandru Rafila.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro