Ar putea intra Raed Arafat în politică? Răspunsul surprinzător dat de Ludovic Orban

Întrebat dacă are vreun semnal că Raed Arafat va intra și el în politică, Ludovic Orban a răspuns:

„Nu. Am avut o colaborare deosebit de bună cu domnul secretar de stat Raed Arafat, o colaborare foarte bună și nu pot să cred că ar putea acum să se apuce să intre în politica în condițiile în care e nevoie de fiecare om cu experiență pentru a putea opri răspandirea virusului”.

Adrian Streinu-Cercel candidează la alegerile parlamentare din partea PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat duminică oficial că directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, candidează la Senat pe lista PSD București, alături de Gabriela Firea, care ocupă primul loc.

„Astăzi, Bucureștiul a depășit indicele de 3 la mie, asta înseamnă gestionarea pandemiei de către actuala guvernare, de către Guvernul Orban, deoarece toate deciziile se iau in funcție de interesele politice și mai ales în funcție de cât de bine stăm în sondajele de opinie. Prioritatea „Guvernului său”, al președintelui României, sunt în continuare alegerile și nu sănătatea românilor. Am promis că nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor și astăzi doresc să-i mulțumesc în mod deosebit domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitația mea și a Gabrielei Firea de a se alătura specialiștilor care vor face parte din viitorul Parlament al României”, a spus Marcel Ciolacu.

„Am acceptat invitația dvs. de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față trecem printr-o criză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context, specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești”, a spus la rândul său Adrian Streinu-Cercel.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro