Case purtate de ape, pe străzile din Germania și Belgia. Peste 150 de morți și 1300 de dispăruți, în urma inundațiilor devastatoare

Case intregi au fost dizlocate si purtate de suvoaiele de apa, de-a lungul soselelor din vestul Germaniei. Locuitorii au filmat mașini, cu oameni blocați în ele, care erau purtate de ape.

Autorităţile locale au calificat situaţia ca fiind catastrofală şi au cerut ajutoare de la Berlin. Numărul celor încă dispăruţi este uriaş, scrie presa germană.

Rețelele de telefonie nu mai funcționează în zonele puternic afectate, iar sute de mii de locuințe nu au curent electric. Potrivit presei locale, faptul că rețelele de telecomunicații nu funcționează, face ca în jur de 1.500 de persoane să nu poată fi contactate de către familii sau apropiați, dar numărul este în scădere în fiecare oră.

Totodată, poliția transmitea, în această dimineață, că bilanțul persoanelor rănite în urma inundațiilor se ridica la aproximativ 620.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro