Câte 20 de ani de închisoare pentru doi români care au răpit și violat o minoră ore în șir, în Spania

Încidentul s-a petrecut în noaptea de Revelion din anul 2019. Unul dintre condamnați, un tânăr de 21 de ani care lucra pe atunci la recolta de portocale, și-a părăsit casa la primele ore ale și a văzut o tânără traversând un parc, în drum spre casă, după ce participase cu prietenii la o petrecere în piaţa primăriei.

Minora a fost violată chiar în parc, iar, ulterior, dusă cu forța în apartamentul românului, unde mai era un individ, conațional cu primul. Cei doi au violat-o în mod repetat, ore-n șir.

Au înregistrat-o pe minoră și i-au făcut-o poze în timp ce o abuzau. Au lăsat-o să plece în jurul orei 11:00, pe 1 ianuarie 2020, la aproximativ șase ore după ce a fost răpită din parc, scrie El Comercio.

Magistrații îi consideră pe ambii autori vinovați de viol în formă continuată și în grup, sechestrare de persoane și vătămare corporală. 

Primul agresor a primit 23 de ani de închisoare, iar cel de-al doilea, 21. Magistrații au subliniat că infracțiunile comise de cei doi sunt deosebit de crude și dezgustătoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro