Ce a discutat cu operatorul de la 112 bârlădeanul care a ajuns la spital cu un vibrator blocat în corp

Până să-i șocheze pe medicii de la Urgență, bârlădeanul a pus-o în dificultate și pe operatoarea de la 112:

„Alo, 112? Vă rog să trimiteți o ambulanță urgent la adresa (…) din Bârlad”, așa a sunat apelul lui Cătălin I. la 112, potrivit vremeanoua.ro. Operatoarea l-a întrebat apoi, fără să-și imagineze ce gozăvie urmează să audă: „Cum vă simțiți rău, ce vă supără?”.

Iar răspunsul a venit prompt: „Păi am vrut să-mi ofer un moment de plăcere și am luat un vibrator, dar s-a blocat, nu mai pot să-l scot!”. Inițial operatoarea a crezut că nu aude bine: „Un ce?”. „Un vibrator. Și acum mă doare … fundul! Mi-e rău! El încă funcționează”, a spus nevinovat pacientul.

După ce operatoarea și-a revenit din șoc a răspuns standard: „Așteptați că vine o ambulanță la dumneavoastră!”

Când a ajuns la spital, bărbatul ghinionist a refuzat internarea afirmând că va aștepta până când vibratorul va ieși pe cale naturală. În zadar au încercat medicii să îl convingă că fără operație nu există șanse ca situația… dificilă în care se află să se rezolve.

După mai bine de 12 ore de chin și jenă, bârlădeanul a scăpat de dispozitivul buclucaș. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui au reușit să scoată jucăria erotică fără a fi nevoiți să îl opereze pe pacient. Acum, pacientul se simte mai bine și speră ca vineri să fie externat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro