Cîțu anunţă un control la Finanțe: „Să vedem cine a decis că e bine ca România să investească milioane de euro într-o bancă a rușilor”

Potrivit şefului de la Palatul Victoria, motivul este acela că noi nu avem nimic de câştigat.

„Sunt total neplăcut surprins să văd acest memorandum semnat de fostul ministru şi dat de avizare spre Guvern. Nu ştiu cine l-a convins – şi ar trebui să facem o investigaţie în acest sens – că e un lucru bun pentru România. 

Cîţu: „Sunt total surprins neplăcut de acest eveniment”

Ieri am văzut memorandumul. Sunt total surprins neplăcut de acest eveniment, având în vedere opinia mea, a statului român”, a declarat premierul Florin Cîţu, potrivit digi24.ro.

Întrebat dacă va trimite corpul de control la Ministerul de Finanţe, premierul a confirmat. 

„Sunt mai multe lucruri la care ne uităm. Vom începe să ne uităm cine a decis că e bine pentru România să investească milioane de euro într-o bancă a ruşilor”.

Cîțu trimite un control la Ministerul de Finanțe

Participarea din partea României însemna suma de 14,3 milioane de euro.

Banca Internațională de Investiții (BII), al cărei sediu este la Moscova, este o instituţie multilaterală de dezvoltare care promovează dezvoltarea socială şi economică între statele sale membre. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro