Cum a apărut liderul AUR, George Simion, într-un clip cu scene interzise minorilor. Ce explicație a avut

Cu acea ocazie, George Simion a filmat un videoclip electoral în Primăria Iași, în care a parodiat funcţionarii care dorm cu capul pe masă, se ocupă de lucruri neortodoxe sau petrec după ce reușesc să câștige voturile românilor. În filmarea realizată în scop electoral, alături de George Simion apare și un cuplu pe jumătate dezbrăcat care mimează scene de sado-maso, potrivit Ziarul de Iași.

”O dată la patru ani ei ne cer votul. Care ei? Ei! Nu știm cine sunt, nu știm câți sunt, dar suntem obligați să votăm liste de partid, și nu oameni adevărați”, transmitea Simion, actualul lider AUR.

Urmează o incursiune în interiorul a ceea ce se înțelege că e o instituție de stat sau un sediu de partid. Un angajat sforăie cu capul pe birou: ”Așa se vede și, mai ales, se aude, activitatea postelectorală a partidelor politice”. ”Cred că trebuie niște cătușe adevărate”  Într-o altă încăpere, două persoane sunt surprinse într-o scenă sado-maso: ”Cred că trebuie niște cătușe adevărate”.

Apoi, apare cineva cu o naveta de bere. ”Voiam să vă întreb ce veți face?”, spune Simion. ”Avem puțină treabă acum, poate veniți puțin mai târziu. Peste vreo patru ani”, i se răspunde.

[embedded content]

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro