Delalii înfiorătoare despre crima din Cernavodă care a îngrozit toată țara: ”Nici nu pot să respir, că tremur toată!”

Alarma a fost dată de sora victimei. După ce a încercat în zadar să intre în apartament, femeia ei a sunat la 112 şi a cerut ajutor pentru deblocarea uşii.

Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa casei. Au găsit-o pe profesoară legată de pat. După toate aparenţele, sfârşitul ei a fost înfiorător.

”La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere si o autospeciala de descarcerare. De asemenea în sprijin a venit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. Sosiți la fața locului, colegii au deblocat ușa cu mijloacele din dotare, iar în casă a fost găsită o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost declarata decedată”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt, ISU Dobrogea.

Femeia de 52 de ani locuia singură şi preda la un liceu din Medgidia.

Vecina profesoarei: ”Nici nu pot să respir, că tremur toată!”

”Am auzit că avea căluş în gură şi gâtul tăiat, ce mi-au spus poliţaii. Era profosoară de psihologie la Medgidia. Nici nu pot să respir, că tremur toată. Nu avea nici copii, nu era nici căsătorită, nu ştiu, nu am văzut-o cu niciun bărbat în casă”, a spus o femeie care o cunoştea pe profesoara ucisă cu bestialitate.

Declaraţia directoarei de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia

”Suntem şocaţi. Era de religie catolică si am felcitat-o cu toţi pentru sărbătorile pascale. Mi-a răspun la mesaje. Un om extraordinar, un psiholog şcolar extrem de calm. Un om care nu a avut niciodată un coflict cu nimeni”, a spus Elena Nichita, directoarea de laLiceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Medgidia.

În prezent, la locul crimei au ajuns experţi criminalişti de la Bucureşti.

Cine este criminalul care a ucis-o pe profesoară

Principalul suspectul în cazul uciderii profesoarei din Cernavodă ar fi un pacient ale acesteia, având în vedere faptul că femeia era şi psiholog, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Criminalul a fost prins joi, în apropierea localității Deleni, acolo unde încerca să se sinucidă. 

El luase otravă de şobolani şi acid de baterie.

Citiţi şi: Profesoară din Cernavodă, găsită moartă în casă cu mâinile legate şi un căluş în gură

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro