Delia răspunde fanilor, după valul de critici primite pentru semnarea petiției artiștilor: „NU ESTE DESPRE MINE”!

Artista a fost aspru criticată de fani pentru că a semnat petiția, pentru că are cu ce să se întrețină și nu ar trebui să ceară bani de la stat. Delia a explicat că a recurs la acest gest pentru oamenii din spatele scenei și că va susține în continuare industria și pe cei afectați de efectele pandemiei COVID-19.

„NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti, tehnicieni, despre oamenii nevazuti din spatele scenei care fac lucrurile posibile la fiecare eveniment! Nu o sa raman indiferenta doar pentru ca nu sunt la limita de jos a existentei. E absolut NORMAL sa sustin o asemenea petitie pentru industria din care fac parte. Voi face asta in continuare. Impreuna vom putea depasi aceasta perioada.”, a scris Delia pe Facebook.

NU ESTE DESPRE MINE! Este despre o intreaga industrie care s-a oprit! Despre instrumentisti, dansatori, sunetisti,…

Posted by Delia on Wednesday, 25 November 2020

Artiștii i-au trimis premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisă în care cer să fie incluşi în schema de ajutor de stat pentru sectorul cultural puternic afectat de pandemie.

Printre semnatarii scrisorii emise luni se numără artişti precum Antonia, Carla’s Dreams, Cargo, Delia, Holograf, Horia Brenciu, Cristi Minculescu, Loredana, Ştefan Bănică

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro