Descoperire năucitoare a polițiștilor de frontieră! Un bărbat căutat internațional și-a ascuns nepotul sub bagaje la vamă

Bărbatul în vârsă de 37 de ani a ajuns la Punctul de Trecere a Frontierei Borș dimineața la ora 6:00, când a încercat să intre în țară la volanul unei mașini cu numere de Germania.

Polițiștii și-au dat seama ca pe numele bărbatului era emis, de autoritățiile române, un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Polițiști au verificat astfel fiecare colțișor al mașinii, astfel au desciperit băiatul de 13 ani. Este vorba despre nepotul șoferului, care figurează în bazele de dată europene ca fiind dispărut de la un centru de minori din Germania. 

La cercetări, bărbatul a declarat că este unchiul minorului şi că acesta l-a rugat să-l aducă în România, după ce a fugit din centru şi a recurs la această metodă deoarece băiatul nu deţinea un document de călătorie valabil.

Bărbatul a ajuns în arestul poliției din Oradea iar nepotul a fost predat către Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor.

Descoperire năucitoare a polițiștilor de frontieră! Un bărbat căutat internațional și-a ascuns nepotul sub bagaje la vamă

Actualitate

03 Oct, 15:45


Citeste continuarea articolului pe antena3.ro